Sensommar loppis
Denna Söndag har jag varit ledig och vad passar inte bättre då än en loppistur! Vädret bjöd på sol och behagliga 20 grader med en lätt kyla i luften. Älskar sensommaren! Två gamla ladugårdar utanför Umeå besöktes som rymde mycket fina saker. Kameran följde inte med men två mobil bilder knäppte jag i alla fall. 
Fikapaus är givet!
Det svider verkligen i ögat att hitta så mycket fina möbler och prylar utan att ha plats för dem hemmavid. Men några saker fick jag med mig hem. Vi tar oss en titt!
Dagens loppisskörd!
Krukor finns i överflöd på loppisar för inte alls många kronor så denna pastellgröna fick följa med hem som jag tänkte fylla med någon grönväxt att ha vid fönstret. 
Dagens nyproducerade väggklockor tycker jag är så fruktansvärt fula och tråkiga så när jag fann denna schweiziska klocka slog jag till direkt. Älskar det gamla typsnittet och blomdekorationen i mitten.  
Är inte alls mycket för porslinsfigurer i vanliga fall men denna hjort tyckte jag var så tjusig så den åkte med också! 
Men dagens abolsut bästa fynd var nog endå denna koffert. Så fin! 
Såklart fann jag det ultimata användningsområdet för den... Bok och tidnings hållare!
Alltihop för 270 kronor! 
Så tåga vi tillsammans bort, mellan Jämtlands gröna ängar
 
Världens finaste Jessica och bästis <3
I Torsdags efter jobbet tog jag min resväska och satte mig på tåget mot Jämtland, Mörsil och min bästa vän Jessica. Vi har inte setts sedan Juni vilket är alldelles för lång tid att vara ifrån sin bästis, så ni kan ju tänka er peppen som rådde när hon hämtade upp mig på busstation i Östersund. 
Jag kan inte säga mycket mer än att det har varit den bästa helgen på hela sommaren. Att få umgås med sin bästis som du kan vara dig själv med till 100 %, prata om allt och inget och skratta tills du bokstavligt talat får ont i magen. Men däremellan har jag också fått se Jämtlands helt makalöst vackra natur och fjäll, badat, grillat druckit öl och njutit av sommar i Åre. Hjärtat brast lite när vi kramades hej då i Söndags men snart är vi återförenade i Umeå igen. 
Själv känner jag att denna helg gav mig en skepplast med ny energi som jag bär med mig de sista jobbveckorna innan jag går på ledighet innan skolstarten.