Fynd från Dalarna
 
När jag skriver detta har jag precis kommit hem från en långhelg i Dalarna där jag firat midsommar med min dalmas och hans familj. Helgen blev lika drömmig som jag föreställt mig och Dalarna är verkligen idylliskt vackert. Jag kom in i semester lunket och har på bara några dagar gjort allt som jag tänkt göra under hela sommaren. 
 
På Midsommardagen for vi in till Ludvika för ett loppisbesök på Gammelgården där jag kom hem med sommarens första loppisfynd! Vi kikar! 
 
Okej, detta är inget loppisfynd direkt, men jag kunde inte motstå dessa koppar som jag kallar för Åre koppar och redan har två stycken av i svart. Men det är lokalt, svenskt hantverk och det vill man ju stötta, dessutom är den gröna färgen så rogivande och kaffet smakar om inte ännu bättre i dem!
Porslin är min last och gudarna ska veta att jag har mer än tillräckligt, men jag kan inte motstå alla de underbara mönster som finns, och hur charmigt är det inte att de är döpta i gamla namn som Edith? Så denna fick faktiskt följa med! 
 
Sist, men inte minst fann jag denna kaffe kanna vars ursprung till en början var lite av ett mysterium. Men efter en förfrågan på min Instastorie kom vi fram till att den är av märket Stavanger Norge! Älskar den mörkblå färgen och för en tjuga blev den min!