Sjukstuga
 
Den här helgen har det inte blivit många knop, i alla fall inte för min del som legat totalt däckad i förkylning. Så himla typiskt att bli sjuk den helgen då solen väljer att titta fram för första gången på nästan två veckor. Och jag som har så svårt för att inte göra nånting har såklart endå aktiverat mig men i måttliga mängder såklart. Dels så har jag fortsatt fylla på frysen och bakat kanelbullar, hela tre plåtar och de blev riktigt goda måste jag säga. Doften som sprider sig i huset när man gräddar bullar i ugnen är verkligen svårslagen och till förmiddagskaffet idag fick det slinka ner en! 
Medans jag har kurerat mig har Magnus gjort raka motsatsen och arbetat för fullt ute på gården och i hallen vars garderob nu är klar! Som ni kan se på bilden så är insidan helt färdig nu med hatthylla (som vi fynda second hand) och skoställ. Vi har som smått börjat plocka in lite grejer som tvättställ och andra saker som man inte vill ha synligt. Nästa helg ska vi lägga klinkers och sen är hallen mer eller mindre färdig. Kommer blir så himla fint och jag längtar efter att inreda den! 
 
 
Nerblåsta träd och småkakor
 
Den här helgen blev inte riktigt som vi tänkt oss när vi kom ner til huset i Fredags, för tvärsöver gården hade en hög tall blåst ner. Inte världens roligaste start på helgen och det var verkligen inte heller vad vi behövde just nu, men efter lite suckande och svärande och ett telefonsamtal till försäkringsbolaget så kändes det bättre. 
 I Lördags sken solen för första gången på, vad som känns som, en evgihet! Jag tog tillfället och sökte mig upp till den närmsta, högsta punkten och sög i mig all D-vitamin jag kunde! Utsikten här uppe är verkligen fantastisk. 
Jag har också fyllt på frysen med lite småkakor i form av hallongrottor och chokladknappar! Så himla bra att alltid ha hemma för gäster och fikagalna människor som mig själv. 
Idag när jag var inne i stan åkte jag av en slump förbi en skylt som läste Antik och Loppis, en U-sväng senare kom jag till en helt galet fullproppad lokal. Har aldrig i hela mitt liv sett så mycket saker. Det fanns mycket vackert men tyvärr till alldeles för dyra priser så inget fick följa med hem denna gång.
Överlag en lugn och skön helg efter en intensiv vecka. 
 
 
Halldetaljer och äpplekaka
 
Den här helgen har verkligen gått i lugnets tecken och efter en intensiv vecka med grupparbete och hemtenta var det precis vad jag behövde för att ladda upp med ny energi. Jag har ett stort behov av att ta det lugnt och koppla bort "måsten" speciellt efter intensiva perioder i skolan. Jag kan ha väldigt lätt för att bli stressad därför är helger som dessa guld värda då jag kan slappna av och bara göra saker jag älskar. 
 Idag har vi hälsat på Magnus brorsson som bara är 7 veckor gammal! Finns det något mer rofyllt eller gulligare än bebisar? Jag har även bakat oss en äpplekaka och invigt mina nya fat som jag fynda igår!
Som ni kan se ovan så har vi fått klart lite detaljer i hallen också! Tak och fönster har fått lister och taket är färdigmålat. Skjutdörren har fått ett handtag också. Tänk vad mycket de små detljerna gör för helhetsintrycket endå.