Tills dess...
Jösses vilken lång bloggpaus det blev. De två senaste veckorna har varit slutspurt i skolan kombinerat med två jobb som jag ska arbeta på under sommaren. Och till råga på det har jag dessutom gått och blivit ett år äldre. Tiden eller lusten har helt enkelt inte funnits där och just nu känns det som jag lever i en kappsäck med flytten som närmar sig plus tusen andra saker till. Någonstans på vägen känns det som att jag blivit en ny Ellinor vare sig jag vill eller inte och jag kan ibland slitas mellan vad människor tycker att jag borde göra och vad jag själv faktiskt mår bra av. 
Men det finns bra saker också, exempelvis att skolan faktiskt är slut snart med en sommar att vänta, att jag har världens finaste vän vid min sida som alltid ställer upp för mig och att vi haft så vackert sommarväder i två veckor nu att häggen slagit ut och sprider den mest ljuvliga doft över ume stad. 
Förhopnningsvis kommer inspirationen tillbaka när jag fått mitt nya hem och mina älskade koppar hos mig igen.
Tills dess, kan ni följa mig på instagram under namnet @loppisstugan där jag uppdaterar oftare! 
 
 
 
 
Roadtrip
Denna helg har det varit högsommar i Umeå och så pass varmt att både bara ben och armar fick komma fram. Det känns så underbart att vi fått så vackra sommardagar redan i Maj, det ger hopp om att denna sommar kanske kommer bli fin. 
Idag for jag och min vän Jessica på en spontan roadtrip som gjorde att vi hamnade i Tavelsjö som ligger några mil inåt landet. På vägen dit åkte vi förbi en loppisskylt som vi såklart valde att stanna vid och tur var väl det för där fyndade jag nämligen fyra stycken pinnstolar till nya lägenheten!
Vi stannade till vid ett mysigt Wärdshus som låg intill tavelsjön där vi drack kaffe, pratade om livet för att sedan bara ligga i gräset och njuta av solen och varandras sällskap. Vi fortsatte sedan längre inåt landet och hamnade i Tvärålund där vi stötte på en känd bloggares vackra hus och jag blev starstrucked hehe. 
Spontana infall som dessa, att hoppa i bilen och utan planer åka dit man känner för kan vara den bästa upplevelsen. Det är så rofyllt att åka bil och också se det vackra landskap som finns kring Umeå trakten. Både Jessica och jag konstaterade på vägen hem att detta var den bästa dagen på länge och något vi kommer leva på länge framöver. 
 
Helgens mest spontana loppisfynd, fyra stycken (en stod i bilen) stolar för totalt 100 kronor!
Kaffe i solen!
Fina, underbara, starka Jessica som gått igenom så mycket skit men endå tagit sig ur det. Den bästa vän man kan få <3
Jag njöt av tillvaron!
Vacker utsikt över tavelsjön!
Vid Wärdshuset fanns en söt liten blomster butik med en liten hund som gick runt och gläffsa!
En härlig dag med vackra vyer och energipåfyllning!
 
 
 
En liten födelsedagspresent till mig själv
 
Om nio dagar fyller jag 24 år och därför köpte jag en liten födelsedagspresent till mig själv. Idag kom paketet och kan ni gissa vad det innehöll!? Vi tar en titt...
 
Två koppar såklart! Jag köpte de av en tjej på Instagram som heter @annasloppisliv
De kommer från Rörstrand och heter Hjärta. Älskar mönstret och färgen, så himla retro! 
De invegs lagom till eftermiddagskaffet och nu står de i min stringhylla bredvid mitt senaste koppfynd.
Grattis till mig!