Loppislördag och ommöblering
 
 
Bloggen har fått vara stillastående denna vecka då jag haft fullt upp med en hemtenta som skulle in i fredags. Men nu är den inlämnad och jag har en oplanerad och ledig helg framför mig. Denna Lördag har jag hittils bara sysslat med favoritsaker som loppisrundor, inredning och ommöblering här hemma. Ute är det rått och krispigt i luften men jag tycker bara det är mysigt, speciellt också när alla träden skiftar i dessa makalöst vackra färger. 
 
 
 
 
 
Detta runda pelarbord kom jag över på en loppis som hade utförsäljning med 90 % på allt! Det var precis ett sådant jag var på jakt efter och jag gav, hör och häpna... 9 kr för det !!!
 
 
På samma ställe jag fynda bordet köpte jag även den stora tallriken som kommer få agera krukfat! Jag fynda även 4 fat i samma kaffekopp serie som jag har! Totalt gick allt på 49 kr!
 
Jag har velat göra något med detta hörn och igår fick jag en ide när jag köpte palmväxten. Jag var ute efter en  jugend känsla, lite 20-tals murrigt och efter lite ommöblering med mitt nya bord så blev resultatet såhär! Är så himla nöjd! Krukan med palmen står på nya tallriken jag fynda. Nu ska bara detta rum få en ny tapet men det blir ett senare projekt. 
Nu ska jag baka en äpplekaka, äta den och njuta av min nya möblering! Ha en fortsatt fin Lördagkväll! 
 
Sneak peak på hallen
 
 
Jag känner mig ungefär som ett barn på julafton över att tapeten i hallen äntligen är uppe! Jag är helt förälskad i den och det blev så himla snyggt. Som ni kan se så har vi delat av hallen i två delar med en egentillverkad skjutdörr i pärlspont till garderoben (som vi förövrigt också är löjligt stolta över). Förutom att ha tapetserat färdigt rummet har även taket kommit på plats och belysning i form av spottar. 
Jag var tvungen att ställa in tamburmajoren och skostället för att se hur det såg ut och det blev ju alldeles utmärkt! Mässingen blir så snygg ihop med den gröna tapeten! Det som är kvar nu är lister runt fönster, väggar och tak samt så ska golvet få klinkers med golvvärme (så ignorera den vidriga gråa mattan). Vi har valt ut en fin färg som kommer passa perfa! Jag längtar verkligen tills hela hallen är färdig men bara att få upp tapeten gjorde jättemycket. 
 
P.S Följ mig gärna på instagram för mer bilder @blomqvistellinor 
Mer inredning
 
 
Idag har ytterligare ett fynd till hallen gjorts, nämligen en klädhängare på fot (vad heter det egentligen?). I förra inlägget skrev jag att jag sökte efter en klädhängare i äldre stil, gärna i mässing att ha i hallen. Samma dag la jag ut en annons på den lokala köp och sälj sidan på facebook och två dagar efter plingande det till i mobilen. Är så himla glad, för det var exakt en likadan som jag ville ha. Tänk att jag lyckats fynda både ett skoställ och en klädhängare för en spottstyver som är precis i den stil jag vill ha!
 
Dessutom har tapeterna kommit hem idag och förhoppningsvis kommer vi hinna tapetsera hallen i helgen! Är så pepp så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Självklart ska ni få se resultatet! 
 
 
Tror mässingfärgen kommer bli supersnygg mot den gröna tapeten. Älskar detaljerna i den också!
 
 
Kommer bli så fint!