En snöfylld helg
 
Så var helgen snart över och en ny vecka stundar i Umeå. Vi fick en rejäl chock när vi kom ner i Fredags och såg all snö som fallit. Vi kom knappt  in genom dörren då den var täck av en 1,5 meter stor snöhög och huset var 9 grader varmt. Vi fick vada genom snön för att ta oss in så medans Magnus har skottat har jag fått värma upp huset med vedkamin. 
 
 
Min standardfrukost varje morgon, en tallrik havregrynsgröt med en rejäl klick sylt på. Tallriken är ett loppisfynd! 
 
 
I vårt vardagsrum finns en av mina favorit möbler, nämligen vårt teaksoffbord som jag fyndade hemma i Norrköping på Erikshjälpen! Tycker designen är tidlös och storleken helt perfekt och hur fint är inte teak mot murrigt vinrött och mörkgrönt tyg? Det som ska fixas i detta rum är en ny tapet i något fint mönster och på sikt en ny soffa! 
 
 
Detta har varit mitt lilla projekt denna helg, att måla om piedistalen som jag fyndade i somras. Ni ska få se resultatet när det är klart för jag måste möblera om lite och köpa växter först! 
 
 
På tal om växter så försöker jag väcka liv i mina fina palm som bara dör mer och mer för varje helg vi kommer ner. Kan det vara att den inte får tillräckligt med solljus eller att det blir för kallt i huset? I vilket fall så har den fått flytta närmare fönstret nu för att se om den blir bättre. 
 
 
Fika är ett måste på helgen och för första gången på länge har solen visat sig och gjort vår utsikt ännu vackrare!
 
 
Här får ni en liten uppfattning om den mängd snö som låg framför dörren i Fredags, bara det att gången inte fanns då. Mer vinterlandskap än såhär går inte att få, men nu tycker jag det räcker med snö för denna vinter. 
 
 
Idag är det 14 minusgrader ute så jag håller mig inomhus och varvar plugg med att kasta in ved i kaminen! Hoppas ni också haft en fin helg! 
 
P.S Följ mig gärna på Instagram under namnet @loppisstugan