Kikärtsenchilada
 
Så var det dags för veckans vegetariska och idag bjuder jag på en spicy kikärtsenchilada som tar endast 20 minuter att göra! 
Du behöver:
1 tsk curry
1 tsk spiskummin
2 krm salt
1 krm svartpeppar
1 vitlöksklyfta
1 paket kikärtor (gärna ekologiska)
1 paket krossade tomater
250 gram Keso
8 st tortilla bröd
Riven ost
Gör såhär: Sätt ugnen på 225 grader. Pressa vitlöksklyftan i olja i en katstrull tillsammans med curryn och spiskummin. Håll koll annars bränner det fast. Tillsätt krossade tomater och låt puttra några minuter. Ha i kikärtorna (som du sköljt av innan), salt och peppar. Fördela sedan tomatröran i varje tortillabröd tillsammans med lite keso, rulla ihop och lägg i en ugnsform och strö över ost. In i ugnen i ca 10 minuter.
Ät gärna med en god sallad till! 
Bon appetit!