Dagens Loppis med skörd!
Idag är det Lördag och det innebär såklart loppis! Den som jag åkte till idag kan ha varit den rörigaste loppis jag någonsin varit på med allt från antika köksvågar till 90-tals ljusstakar men också ett riktigt fint utbud av märkesgrejer. Det fanns alla sorters porslin från Gustavsberg, engelskt, Rörstrand, Gefle och Berså. Bland gamla kaffekannor av koppar och plåtburkar kunde ett fat av Stig Lindberg ligga och i de rörigaste hörnen fanns vackra Vinranka tallrikar i både grönt, vinrött och blått! Utöver massa krimskrams fanns det också helt gudomliga golvlampor och fotogenlampor men de fick snällt stå kvar då det kostade alldelles för mycket. Men mina ögon drogs framförallt till det blåvita porslinet och jag fick med mig hem två fynd i den kategorin! Det finns inget så  vackert som blå vitt porslin, kanske är det för att jag förknippar det så mycket med sommar!?
Det är gånger som dessa då man önskar att man inte var student med begränsad plånbok för det var så otroligt mycket fint som jag ville ta med mig hem men det som fick följa med var inte fy skam, vi tar oss en titt!
Dagens Loppisskörd
Detta uppläggningsfat i plåt tyckte jag var så fint och får mig att tänka på fikastunder, sittandes i gräset med en kopp kaffe och goda vänner! I denna ska jag servera massa fikabröd i sommar och bjuda vänner på! 
Jag fick med mig denna Skultuna mässings ljusstake för en 50 lapp vilket är ett mycket bra pris! Man kan aldrig få för många mässingljusstakar. 
En fin pllåtburk som jag inte har någon aning om vad jag ska ha i men det är samma här, kan inte få för många. 
Sist men inte minst slog jag till på lite blåvitt porslin i form av dessa underbara kaffekoppar av japanskt märke. Så himla fina och kommer såklart få hamna i min (fulla hehe) stringhylla! 
Överlag en riktigt bra Loppisskörd!